Loopbaanbegeleiding voor ICT professionals

Herken je dit?

“Ik wil wat anders, maar ik weet niet wat”. Net als vele anderen voor jou ben je op een kruispunt in je leven aangekomen. “Is dit het nu?” vraag je je af. Keuzes die in je het verleden hebt gemaakt lijken ineens niet meer zo belangrijk voor jou. Maar wat dan wel?

  • Algemeen
  • Hoe werkt het?
  • Kosten

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Het intakegesprek is kosteloos. Aan de hand van dit gesprek bied ik je, afhankelijk van jouw situatie, een passend begeleidingstraject aan in de vorm van een plan met offerte.

Voor de vervolggesprekken (ruim 1 uur) breng ik € 85,- in rekening.

Betaal je de coaching zelf, dan is het bedrag inclusief BTW. Bedragen zijn exclusief BTW voor ondernemers, of wanneer de werkgever betaalt.

Reacties

" Voor mij was Jan een fijne sparringpartner waardoor ik weer verder kan nadenken over mijn loopbaan".

" Jan is betrokken en speelt adequaat in op de actualiteit. Ik wil hem van harte aanbevelen bij iemand die loopbaancoaching nodig heeft".

" Jan heeft een prettige werkwijze die me meer heeft geleerd over mijn onderliggende motivatie voor wat ik doe en dus ook wat ik in een vervolgbaan zoek".

" Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Merk nu dat ik beter hierdoor in mijn vel zit en makkelijker mijn werk kan verrichten".

Wil jij ook aan het stuur van je eigen loopbaan?

Neem dan contact met me op voor een afspraak! Dat kan telefonisch maar ook via het contactformulier.