IT professional, waarmee kom jij verder in je carrière?

Haal het beste uit jezelf!

Dankzij automatisering en robotisering wordt ook de rol van de supertechneut in de ICT steeds kleiner. Je kunt het dus zien aankomen! Denk nou niet: mij kunnen ze niet missen. Of: die reorganisatie heb ik ook weer overleefd. Waar waren we ook weer gebleven?
Want voor je het weet blijf je nergens.

Belangrijke vraag aan jou

Hoe zorg jij ervoor dat je waarde kunt blijven toevoegen? Hoe verhoog jij je marktwaarde? Hoe haal jij het beste uit jezelf?

Informatie professional

Waar de markt behoefte aan heeft, zijn ICT’ers die goed kunnen communiceren. Die kunnen meedenken en aanvoelen wat de opdrachtgever wil. Iemand die zijn problemen en uitdagingen begrijpt, en deze kan vertalen in ICT-oplossingen. Een intermediair tussen bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen. Een IT Informatie Professional dus. Iets voor jou?

Effectief Communiceren voor IT professionals

Jan Langedijk van Richtinggevers was jarenlang zelf IT’er. Hij verzorgt praktijkgerichte, interactieve communicatietrainingen voor ICT’ers , met veel gelegenheid om te oefenen. ​De trainingen zijn gebaseerd op de beginselen van de NLP. Het geleerde kun je meteen toepassen in je dagelijkse werk, bijvoorbeeld als IT Informatie Professional. Lees meer.

Talent en Motivatie Analyse

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden, andere richtingen, werk dat bij je past? Als TMA-gecertificeerd adviseur gaat Jan Langedijk op professionele wijze samen met jou op zoek naar je talenten, competenties, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. Dat biedt nieuwe en soms verrassende inzichten. Dat biedt ander perspectief. Lees meer.

Interesse?

We horen ook graag jouw verhaal. Zin om eens vrijblijvend te komen praten? Maak je dan even een afspraak?