Referenties

Met veel plezier en interesse heb ik bij Jan Langedijk (Richtinggevers) de basiscursus communicatie (NLP/TA) gevolgd. Jan Langedijk heeft mij geleerd maar vooral laten ervaren door rollenspellen hoe het is om bewust te communiceren en in contact met de ander én mijzelf te blijven. Dat heeft ertoe bijgedragen dat ik in mijn dagelijkse leven steeds bewuster ben gaan communiceren waardoor ik er zakelijk en privé sterker en veel meer als mijzelf sta.

Jan Langedijk is voor mij een communicatie deskundige en kan daardoor kennis maximaal overdragen.

Anneloes Veerman
Accountmanager
Sara Rebergen Coach UWV

Als Adviseur werk (trainer/coach) bij het UWV heb ik Jan leren kennen als een proactieve, initiatiefrijke leidinggevende/loopbaancoach, die het belangrijk vindt mensen op een respectvolle, soms ook prikkelende, manier te laten zien hoe zij stappen kunnen maken op weg naar een passende werkplek.

Jan heeft tijdens een van de bijeenkomsten een deel van de training, over social media/LinkedIn, voor zijn rekening genomen. Hij wist dit onderwerp duidelijk over te brengen, gericht op de doelgroep, en behandelde op eigen initiatief ook een aantal ‘pijnpunten’ in de groep. Onze goede samenwerking heeft ertoe geleid dat we dit herhaald hebben in een van mijn nieuwe groepen.

Kortom, ik heb alle vertrouwen in Jan als trainer/loopbaancoach en leidinggevende en kan hem van harte aanbevelen!

Ik heb jan als trainer van de NLP basiscursus leren kennen, als een rustige, observerende trainer met gezellige humor. Zijn vraagstelling is doelgericht maar zonder oordeel, waardoor je bij een laag komt van jezelf die je openstelt om mee aan het werk te gaan. Voor mij is Jan iemand die doet wat hij zegt en hij geeft je veel ruimte en vertrouwen.

Maroesja Klein Koerkamp
Functioneel beheerder Achmea
Maurice Verhalle Eigenaar 2LT

Ik heb Jan leren kennen als NLP trainer/coach binnen Atos. Ik heb een introductiecursus NLP bij hem gevolgd. Voor mij is Jan een echte people-man, met gevoel voor ‘t gevoel bij en van de ander. Jan heeft een prima training opgezet met een prettige balans tussen theorie + vele praktische voorbeelden en oefeningen voor de groep. Voor mijn gevoel staat hij mijlenver boven de stof en is Jan echt voor deze rol in de wieg gelegd! Top!

Ik heb Jan leren kennen als een betrokken en enthousiast persoon. Jan zijn stijl van coachen is motiverend en stimulerend. In de training (2010) heeft hij laten zien dat hij didactisch vaardig is en cursisten essentiele communicatieve vaardigheden kan aanleren. Ik zou hem zondermeer inzetten op communicatie-, sollicitatie-, presentatie- en leidersschaptrainingen.

Marjolein Morks
NLP trainer