Ontdek je persoonlijke kracht

Vind het werk dat bij je past

Als je wilt dat de boot van koers verandert, kun je tegen de stroom in peddelen. Of net iets harder roeien dan de rest. Ook dan verander je van koers.

The next step

Wil je een werkelijk goede stap in je loopbaan maken? Ga dan weloverwogen te werk en maak keuzes. Laat je niet meevoeren met de stromingen, maar leg die peddels eerst eens neer en bedenk: waar ben ik nu en waar wil ik - en kan ik - naartoe? Moet het roer om, of blijf ik dichter bij huis?

Kompas

Wie ben ik, wat kan ik, wat doe ik graag en wat geeft me energie? De antwoorden op die vragen vormen je kompas, de coördinaten waarop je gaat varen. Als je focust op rollen en taken die je liggen, vind je goed vaarwater en werk je met (meer) plezier. In je huidige functie, of in een nieuwe.

Op eigen kracht vooruit

Richtinggevers helpt je jouw kompas te lezen. Met jarenlange ervaring in de ICT deelt Jan Langedijk zijn kennis en verkent hij samen met jou mogelijkheden die je richting kunnen geven in de zoektocht naar werk dat bij je past. Zodat jij zelf richting geeft aan je leven.

Onder andere als professioneel coach en Noloc erkende loopbaanbegeleider biedt Jan Langedijk allerlei methoden (of een mix daarvan) om je te helpen:

Interesse?

Benieuwd wat Richtinggevers voor jou en je toekomst kan betekenen? Kom eerst eens vrijblijvend en in alle rust kennismaken. Dan hebben we het er samen over. Maak jij een afspraak?