Richtinggevers

Voor jezelf beginnen

Het was altijd al een wens om voor jezelf te beginnen. Nu heb je die kans. Maar hoe pak je het aan?

Eenzaam maar niet alleen

Veel startende ondernemers beginnen in hun eentje aan de keukentafel of op hun zolderkamer. Een eenzaam bestaan dat een beroep doet op jouw wilskracht. Het maakt immers niet uit welke werktijden je aanhoudt of hoevaak je pauzeert..... En je bent niet de enige!

Jouw vakmanschap is vast dik in orde maar dat is niet het enige dat nodig is. Naast werken in je onderneming moet je ook werken áán je onderneming! Acquisitie, administratie, boekhouding en marketing, om maar eens enkele zaken te noemen.  De meeste starters vinden dit lastig maar uitbesteden is voorlopig geen optie!

Business Boost programma

Maar het kan ook anders: met het Business Boost programma bied ik jou de mogelijkheid om te starten op een inspirerende plek met collega's. Een werkplek in een centrum met startende ondernemers en met begeleiding door ouwe rotten in het vak.

Het Business Boost programma duurt 6 maanden. Zes maanden waarin jij full-time met je onderneming aan de slag kunt gaan!

In die 6 maanden krijg je 14 trainingsmodules, wekelijks een aantal uren begeleiding door een business coach en een pakket aan basisvoorzieningen om jouw onderneming een vliegende start te geven.

Starten vanuit een uitkering

Waarom 6 maanden? Omdat dit aansluit op de startperiode die het UWV hanteert. Als je een eigen onderneming wilt starten vanuit de WW, dan krijg je 6 maanden de tijd om te starten. Gedurende deze periode krijg je ca. 70% van je uitkering en hoef je niet te solliciteren.

Met het Business Boost programma maak je optimaal gebruik van de startperiode!

Starten vanuit mobiliteit

Als je mobiel bent verklaard en ontslag onvermijdelijk is, dan is nu je kans! Grijp die kans en onderzoek de mogelijkheid om te starten met het Business Boost programma vanuit je huidige baan.

Burogrijs geeft kleur aan je onderneming

Het Business Boost programma wordt verzorgd door Burogrijs, een samenwerking van oude rotten in het vak, waarvan ik er één ben.

Interesse?

Benieuwd wat het Business Boost programma voor jou en je toekomst kan betekenen?  Laten we het er samen over hebben. Maak jij een afspraak?